Ostin jokunen aika sitten soijasuikaleita, ajattelin, et ne vois olla kivoja. Nyt sitte tuli vasta koitettua... Aika helppoja, paketissa ohje :) Nää piti keittää 5min ja sitte paistaa, mutta laitoin keittämisen jälkeen jääkaappiin marinoitumaan suositellusti Ketjap Manis -kastikkeeseen ;) En tiedä oliko siitä sen ihmeempää iloa, kun myöhemmin sekottelin mukaan satay-kastikkeen... Vaan tulipa laitettua :)

Keitin nuudelit, paistoin pannussa vihanneksia (tällä kertaa paprika, sipuli, tomaatti ja herkkusienet). Samalla tein satay-kastiketta - öljyssä kuullotettua sipulia, perään maapähkinävoita (ohjeessa 6 rkl, mutta 4:kin oli ihan riittävästi!), limen mehua, 1tl tomaattipyrettä. Sekaan tyrkkäsin sitten ne soijasuikaleet. Lopulta nää kaikki sulavasti sekasin... 

Tää ei ehkä ollu ihan parasta kaikista, mutta kokeilemisen arvonen. Jos jollain on parempi satay-kastikkeen ohje, niin saa kertoa ;) Jossain kun kookosmaitoakin oli mukana, sitä pitänee siis koittaa seuraavalla kerralla. Ihan mahdottoman huono tää tuskin oli kuitenkaan, sillä lapsikin sitä söi... ;) Joten eiköhän tätä vielä uusiks tehdä, harjottelu tekee mestarin :) Ja suikaleet oli ihan kelpo ostos, kivempi syödä ku lihaa... x)