Pitkään himoitsin kiinalaista ruokaa, mutta lähteminen ulos syömään on sen verran "rattosaa", että päätin, josko kotona osais tehä keiton... Mieli ois tehny paljon montaa muutakin ruokalajia, mutta onneks itteni tuntien en tehny kun keiton - sitä tulin sitten reipas 3 litraa :D

Siivutin porkkanaa tikuiksi, laitoin kattilaan kuumaan veteen kasvisliemikuution kanssa. Mukana meni herkkusieniä, sipulia, purjoa, minimaissia ja vesikastanjoita (piti olla bambua, vaan oltiin ahneena syöty ne jo... x)). Valkosipuliakin laitoin siivuina, mä en varmaan osaa tehdä yhtäkään ruokaa, jossa sitä ei olis... :)

Kun porkkanat oli valmiit, kaadoin kattilaan Maizenaa. Kun keitos oli vähän saostunut, vispasin pari munaa ja kaadoin ne "vanana" kattilaan. Se oli ehkä keiton kiinalaisin osa x) Mukaan meni myös pari pakettia nuudeleita (palasiks rikottuina) sekä soija-kastiketta. Jotain mausteitakin laitoin (ripaus pippuria, jotain intialaista maustetta, chiliä...), mutta mitään kovin kiinalaista ei löytynyt, joten maku ei ihan ollut sitä mitä kiinalaisessa ravintolassa saa, mutta oikein syötävää kuitenkin :)

Muu pesue laittoi sekaan vielä jotain rapujakin, kuulemma oli hyvää - mä en vaan oo niin rohkea, et uskaltaisin moisia syödä... :)

Pitänee tehdä uudemmankin kerran joskus, kunhan vaan saan selvitettyä ne mausteet jostain... :)1259516561_img-d41d8cd98f00b204e9800998e