http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=142

 

Karppien sivuilta taas napattu, tosin taaaas kerran muokattu ;)

Tummaa suklaata ei ollut, joten Fazerin sininen sai hoitaa virkaa. Sulatin metallikipossa kuumassa vedessä, ajattelin sen olevan parempi tyyli kuin mikro. Voi sai sentäs mennä mikroon, se ei oo niin justiinsa ;) Makeutusjauhoja tai muita en jaksa käyttää, eiköhän suklaa ole tarpeeksi makea (kun ei vedä makeaa päivät pitkät, niin ehkä mikä vaan on sen jälkeen makeaa x)).

Muuta en voi sanoa, kuin että maailman helpointa leipomista! Ei kestänyt kauaa, oikeastaan mitään ei voinut mokata ja lopputuloskin oli kelpo - tosin ahneena teki mieli syödä heti, eikä malttanut antaa tasaantua... Seuraavana päivänä kakku oli parempaa, joten kannattanee ehkä kuitenkin ensi kerralla malttaa mielensä ;)

Kakusta tuli suuri, siis tollainen pulska... :) Seuraavana päivänä oli jo kuopalla, ja sellainen sen kai pitäisi "oikeasti" ollakin :)

Kermavaahdon kanssa oli oikein hyvää :)

 

1301341776_img-d41d8cd98f00b204e9800998e