Eka ruoka sairastelun jälkeen, jonka Henkka teki ja jonka söin... :) Oli taas kerran hyvää :) Eikä vissiin ihan turhan hankalaakaan :)

Tomaattimurska ja sipulit lämmitettiin kattilassa. Sekaan valkosipulia, vihreetä parsaa, pinaattia (niitä ihania kuutioita pakastealtaasta!), minimaissia ja kuorittuja auringonkukansiemeniä.

Pinaattilasagnelevyjä ja niiden kanssa normaalin lasagnen tapaan kasvismössö levyjen väliin (ja toki valkokastike: 50g margariinia, 1dl vehnäjauhoja, 1l maitoa, 1/2 tl suolaa, kuulemma myös muskottipähkinää). Päälle juustoraastetta sekä fetaa... x)

200c n.30-40min uunissa. Varmaan oli taas ihan hyvää, kun lapsikin söi ihan mieluusti (tosin pakollinen "tää on tosi pahaa" tuli 3/4 ruokailun jälkeen... lautanen kuitenki tyhjeni siitä huolimatta hetken päästä... ;)).