Jostain syystä tuli kamala hinku tehdä tuollaista. Kaapissa 2 pakettia jauhelihaa, ehkä se oli yks syy... :) Taistelin himoni kanssa, tai lähinnä sen, että teenkö liemikeiton vai tomaattipohjasen... Tomaatti voitti, kuten lähes aina. Sitä olis vaan saanu olla enemmänki... :)

Tein siis lihapullataikinan (jauhelihaa, mausteita, lihaliemikuutio, valkosipulia (paaaaljon!), korppujauhoja, pari munaa). Siinä odotellessa keittelin vettä. Veden kiehuessa heittelin sekaan sipulit ja laakerinlehdet. Lapsen kanssa pyöriteltiin pienen pieniä lihapullia ja viskottiin niitä veteen :)

Perään kaadoin tomaattisoseen, tuoretta tomaattia kuutioina, myöhemmin meni vielä herne-maissi-paprika ja kukkakaali-parsakaalisekotus. Sekä viimesimpänä jotain rakettispagetin sukulaisia... :)

Jostain syystä en taaskaan osannu ajatella, että meidän taloudessa ei asu kuin 3 ihmistä, joten keittoa taas pärähti reilu 5 litraa... x) Tuleepahan syötyä... ;) Tohon määrään tomaattimurskaa ois saanu olla reippaasti enemmän kuin se yks purnukka, mutta jos ens kerralla osais (muka) vähän maltillisemmin kokkailla... Hyvää kuitenkin oli :)