Jotenkin tää blogin pitäminen on jäänyt. Oon koittanut kovasti pitää jotain dieettiä yllä, joten työruokailun lisäksi ei oo tullut syötyä kuin puuroa ja salaattia. Niistä ei suuren suurta kirjottamista ole... ;) Viikonloppuna onneks on aikaa tehdä ruokaa (kyllä nyt ihmisen yks lämmin ateria päivässä on syötävä!), joten nyt on kirjotettavaakin :)

Tää on taas näitä "ostin kaupasta kaikkea, tungin samaan astiaan ja ruoka oli siinä"-sähellys. Kesäkurpitsa oli halpaa, 99cnt/kg, paprika ei paljon sen kalliimpi jne, joten ruokaan tuli

-öljyä

-kesäkurpitsaa

-paprikaa

-sipulia

-valkosipulia

-aurinkokuivattua tomaattia

-tuoretta tomaattia

-nuudelia

-vuohenjuustoa

Kaikkia aineita saa taas tokikin olla niin paljon kuin syödä jaksaa (yllättävän paljon sitä ainakin omaan mahaan mahtuu xD). Ensin vuuan pohjalle öljy, ettei vihannekset tartu pohjaan... Kesäkurpitsa paloiksi, itketetään (ts. suolaa päälle, odotellaan että nestettä nousee siivujen päälle; poistetaan talouspaperille tms - ei jää kitkeräksi), samoin myös paprika, tomaatti, sipuli. Valkosipulia puristettuna (ja eihän sitä tietty pakko ole laittaa). Aurinkokuivattua pienemmiksi paloiksi. Nuudeli keitetään, laitetaan loppuvaiheessa mukaan uuniin (ei jää mielestäni niin löysäksi). Ihan viimeisinä hetkinä kaiken päälle vuohenjuustosiivuja sulamaan.

Itse pidin reilu puoli tuntia uunissa jossain 225c, nostin välillä pois ja kääntelin vihanneksia. Nuudelien keityttyä laitoin ne mukaan uuniin viimeiseksi 15 minuutiksi. Vuohenjuusto taisi olla 5-10min.